بیماری سلیاک و راه های درمان for Dummies
بیماری سلیاک و راه های درمان for Dummies
Blog Article
این حالت می تواند منجر به ایجاد تعدادی از مشکلات سلامتی شود.
افرادی که به سلیاک مبتلا هستند، در تمام طول عمر این بیماری را همراه خود خواهند داشت.
علائم این اختلال، در درجه اول زردی یرقان خفیف است. این زردی آنقدر خفیف است که بسیاری از افراد از ابتلا به آن با خبر نمی شوند. یکی دیگر از نشانه های این اختلال ایجاد مدفوع زرد است. سندرم ژیلبرت معمولا بدون درمان خوب می شود. ژیاردیازیس
با این وجود گاهی نیزممکن است بیماری سلیاک هیچگونه علائمی نداشته باشد.
همه ما دفع مدفوع را انجام می دهیم. برای برخی، این امر یک ناراحتی ضروری است. برای دیگران، یک بخش لذت بخش و رضایت بخش از فرآیند گوارش است. از زمان های بسیار قدیم کودکان نوپا را مجذوب خود کرده است، و دلیلی برای آن وجود دارد.
بیشتر این تغییر رنگ در نوزادان مطرح است اما در افراد بزرگسال نیز به دلیل بیماری تغییر رنگ مدفوع اتفاق می افتد.
برای نمونه، برخی از نوزادان و کودکان مبتلا به سلیاک، معده متورمی دارند و شکم آنها به مراتب بزرگتر از شکم فربه و طبیعی یک کودک سالم است.
آیا میدانستید که بیشتر مردم هر روز در یک زمان معین مدفوع میکنند؟ به طور متوسط، فردی که هضم سالمی دارد بین یک روز در میان تا سه بار در روز مدفوع می کند.
چربی هضم از علائم بیماری سلیاک نشده در مدفوع می تواند موجب زرد رنگ شدن مدفوع شود. وجود چربی هضم نشده در مواد زائد بدن، همچنین موجب ایجاد کف بر روی مدفوع می شود. بیماری سلیاک
● محققان در حال کار بر روی درمان های دارویی برای کاهش بار زندگی با بیماری سلیاک و بهبود چشم انداز بلند مدت هستند.
همچنین این امکان وجود دارد که سوء جذب دیگر دلیل مدفوع شناور باشد. در این صورت، سایر ناهنجاریهایی که قبلاً ذکر شد، مانند یبوست خفیف نیز ممکن است وجود داشته باشد.
● بیماری سلیاک یک بیماری خود ایمنی است. قرار گرفتن در معرض گلوتن باعث می شود بدن به سلول های روده کوچک حمله کند.
نوزاد یا کودک نوپایی که مبتلا به بیماری سلیاک است، ممکن است دچار اسهال مزمن یا یبوست نیز شود، اگرچه مطالعات پزشکی نشان میدهد این نشانه در بزرگسالان بیش از کودکان دیده میشود.
دفع مدفوع ممکن است موضوع زیبایی نباشد، اما از این روند پیش پا افتاده و در عین حال مرموز، چیزهای زیادی می توان آموخت.